1. Hvem er vi

Dental Advizor / Creative Republic - Ørstedsgade 19G - 5000 Odense C

2.  Din accept af disse vilkår

Ved at besøge vores hjemmeside og gøre brug af vores service accepterer du vores vilkår og betingelser, retningslinjer for privatlivspolitik, cookies og accepterer at overholde dem. Hvis du ikke accepterer vores vilkår bør du ikke anvende / eller få adgang til vores hjemmeside. Hvis du bryder nogen af disse vilkår vil din ret til at få tilgang til og bruge vores hjemmeside straks ophøre. Vi anderkender vores forpligtelser i denne aftalen ved at udføre den service du har bedt om. Ved at gøre det er vi tjenesteleverandøren og du er vores kunde. Vi udfører en tjeneste direkte for dig og har ingen forpligtelse til nogen anden part end dig. Hvis du får tilgang til vores tjeneste på vegne af en anden person, er vores forpligtelse fortsat hos dig, kunden. Som vores kunde gælder vilkårene i denne aftalen for dig, ikke med nogen andre parter eller agenter som kan være knyttet til dig.

3. Ændringer af disse vilkår

Vi forbeholder os retten til at ændre disse vilkår fra tid til anden ved at ændre denne side. De ændrede vilkår vil træde i kraft fra datoen de er lagt ud på vores hjemmeside. Ved at fortsætte med at bruge hjemmesiden efter at ændringer er lagt ud accepterer du vores nye vilkår.

4. Tjenesten

Vi tilbyder en online formidlingstjeneste indenfor forsikring og alarm, og kan hjælpe dig med at søge efter bestemte produkter og tjenester fra vores panel af samarbejdspartnere (“vores partnere”). Vi belaster dig ikke med gebyrer for brug af Dental Advizor, men vi modtager provision fra vores partnere hvis de kan give dig det bestemte produktet eller tjenesten du leder efter.

Hvorvidt vores partner kan tilbyde dig produktet eller tjenesten du leder efter, er deres ansvar og vil afhænge af faktorer som deres vurdering af din profils kreditværdighed.

5. Brug af vores hjemmeside

Vores hjemmeside er kun til personligt brug og du må ikke bruge den på ulovlig eller bedragerisk måde. Du bør kun anvende vores service hvis du er bosat i Danmark og er 18 år eller ældre. Hvis du anvender vores hjemmeside på vegne af anden person, er du ansvarlig for at de forstår og godtager disse vilkår. Når de opgiver din information bekræfter de at du har deres tilladelse til at gøre dette.

6. Kommunikation fra eller på vegne af Dental Advizor

Vi kan kontakte dig via telefon, SMS, email og post om vores lignende produkter og tjenester med mindre du har oplyst os at du ikke ønsker at blive kontaktet på denne måde. (Venligst læs vores privatlivspolitik for yderligere information).

Ved at anvende vores tjeneste til at finde en finansiel tjeneste eller et produkt, vil vi forsøge at sætte dig i kontakt med en af vores partnere. Hvis det lykkedes vil du blive kontaktet af dem for at færdigbehandle din ansøgning. Når din ansøgning / bestilling behandles, bør du læse deres privatlivspolitik for at vide hvordan de behandler dine informationer. (Dette kan for eksempel inkludere at de kontakter dig via telefon, SMS, email og / post for at tilbyde dig det aktuelle tjenesten eller produktet .) Vi er ikke ansvarlige for måden nogen af vores partnere håndterer dette på.

7. Kreditkontrol og referencer

Vi udfører ikke kredittjek på dig når du bruger vores hjemmeside for at finde et produkt eller tjeneste. Vores partnere kan imidlertid bruge eksterne kreditservices såsom Bisnode for at finde ud om du er kvalificeret til et bestemt produkt eller en tjeneste, og at du opfylder deres kriterier. Kreditkontrol og kreditreferencebureauer kan også bidrage til at forhindre svindel forsøg i dit navn. Når du udfylder en ansøgning accepterer du at vi må bruge dine personlige oplysninger for at forhindre svindel samt bekræfte din identitet. Disse data kan bruges af et kreditreferencebureau eller svindelagentur og disse bureauer kan lagre en oversigt over dine oplysninger. Du er ansvarlig for at informationen du opgiver er sandfærdig og korrekt. Vildledende information vil blive anset som brud på vores vilkår og vil annullere enhver aftale du indgår med vores partnere. Videre kan vildledende oplysninger føre til en mulig straffesag mod dig.

8. Immaterielle rettigheder

Vi er ejer eller rettighedshaver af alle immaterielle rettigheder på vores hjemmeside samt alt materiale der er publiceret på den. Alt indhold er beskyttet af lov om ophavsret internationalt. Alle rettigheder er beskyttet.

Du kan udskrive en kopi eller du kan gemme et uddrag af hvilken som helst side (r) fra vores hjemmeside til din personlige opbevaring. Du kan henlede andres opmærksomhed til materiale som er publiceret på vores hjemmeside.

Du må ikke ændre papir eller digitale kopier af materiale du har udskrevet eller downloaded, og du må ikke bruge nogen illustrationer, fotografier, video- eller lydsekvenser eller nogen grafik, separat fra en tilhørende tekst.

Vores status (og eventuelle identificerede bidragsydere) som forfattere af materiale på vores hjemmeside skal altid bekræftes.

Du må ikke bruge nogen dele af materialet på vores hjemmeside til kommerscelle formål uden at få en licens til dette af os, eller vores licensudbydere.

Alle rettigheder i JeresTryghed.dk ejes af CreativeRepublic

9. Tredjepartshjemmesider og links fra vores hjemmeside

Hvis du forlader vores hjemmeside for at fuldføre en ansøgning om et produkt eller en tjeneste fra en af vores partnere på hjemmesiden, er det meget vigtigt at du læser vilkårene for at sikre du har forstået dem og kan acceptere dem. Da vores hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider og ydelser leveret af tredjeparter, er links for at yde dig yderligere oplysninger. Vi har ingen kontrol over inholdet på disse hjemmesider eller deres ydelser / services og er ikke ansvarlig for dem, eller for tab eller skade som kan opstå som følge af din brug af dem.

10. Information om dig og dine besøg på vores hjemmeside

Vi behandler information om dig i overnesstemmelse med vores privatlivspolitik. Ved at anvende vores hjemmeside bekræfter du at dine informationer bliver anvendt i forhold til denne, og du garanterer at alle de oplyste data er korrekte og præcise.

Vi sikrer os at materialet på vores hjemmeside er korrekt og prøver at rette eventuelle fejl eller udtalelser så snart vi bliver gjort opmærksom på dem. Vi kan imidlertid ikke garantere at vores hjemmeside altid er korrekt og fejlfri. Vi forbeholder os derfor retten til at ændre information som vises når som helst.

11. Finansiel information

Informationen på vores hjemmeside er ikke tilsigtet at skulle tolkes som et økonomisk eller anden form for råd. Det er givet for at hjælpe dig med at finde produktet eller tjenesten du anser hensigtsmæssig til at dække dine behov. Hvis du mener du har brug for økonomisk rådgivning bør du kontakte en registreret og kvalificeret, uafhængig finansiel rådgiver.

12. Vores ansvar

Vi accepterer ikke ansvar for tab eller skade du måtte pådrage dig (enten direkte eller indirekte) under følgende forhold:

  • Hvis den information du opgiver os er fejlagtig, ufuldstændig eller misvisende;

  • Hvis produktet eller tjenesten du ansøger om ikke passer for dig; eller som et resultat af eventuelle handlinger eller udtalelser fra vores partnere angående produktet eller tjenesten du ansøger om, og / eller som et resultat af din brug, eller manglende evne til at bruge vores hjemmeside på grund af omstændigheder udenfor vores rimelige kontrol.

13. Virus hacking og andre lovbrud

Du må ikke misbruge vores hjemmeside for at påføre det virus, trojanske heste, orme, logiske angreb eller andet materiale som er skadelig eller teknisk skadelig. Du må ikke forsøge at få uautorisert adgang til vores hjemmeside, eller serveren som hoster hjemmesiden, eller hvilken som helst server, datamaskin eller database som er koblet til vores hjemmeside. Du må ikke angribe vores hjemmeside eller foretage et distribueret angreb på tjenesten.

Ved at bryde med denne bestemmelsen vil du begå en lovbrud i henhold til loven om misbrug af datamaskiner udformet i 1990. Vi vil rapportere sådanne lovbrud til de relevante myndigheder og vi vil samarbejde med disse myndigheder for at afsløre din identitet til dem. I tilfælde et lovbrud vil dine rettigheder til at anvende vores hjemmeside straks ophøre.

 

Du må ikke oprette et link fra en hjemmeside som ikke ejes af dig.

 

Vores hjemmeside må ikke være indrammet / iframe på nogen anden hjemmeside, og du kan heller ikke oprette en kobling / link til en hvilken som helst del af netstedet andet end vores hjemmeside. Vi forbeholder os retten til at tilbagetrække udtalelse uden varsel.

 

Hvis du ønsker at gøre brug af materiale på vores hjemmeside på anden måde end angivet ovenfor, bedes du kontakte os via vores kontaktformular ved at klikke her.

14. Klager

Vi tilstræber at yde en udmærket service til alle vores kunder. Hvis du føler at vi har undladt at yde vores tjeneste eller ønsker at indberette en formel klage af nogen slags, venligst skriv til:
klageansvarlig
Dental Advizor / Creative Republic, Ørstedsgade 19 G, 5000 Odense Denmark

15. Gældende lov og jurisdiktion

Disse vilkår og tilgangen til og brugen af vores hjemmeside (inkluderet eventuelle tvist eller krav som opstår som følge af eller i forbindelse med dem) skal styres af og tolkes ud fra Dansk lovgivning

Du samtykker til at være underlagt de danske domstole i forbindelse med disse vilkår og tilgangen til samt brugen af vores hjemmeside.

16. Generelt

Denne aftale er på Dansk og alt kommunikation mellem dig og os vil være på Dansk.

Hvis nogen bestemmelse i disse vilkår er fundet at være ulovlig, ugyldig eller uhåndterlig, anses denne bestemmelsen at være slettet af disse vilkår og skal ikke påvirke gyldigheden eller gennemførligheden af de resterende vilkår.

Vores vilkår, betingelser, retningslinjer for privatslivspolitik og cookies udgør hele aftalen mellem dig og os om brugen af vores hjemmeside.

Ingen fejl eller forsinkelse af os ved udøvelse af nogen af vores rettigheder i henhold til disse vilkår vil udgøre et frafald af disse rettigheder, og det vil heller ikke udelukke nogen eller flere af os som har ret til at udelukke enhver rettighed.

17. Hvordan kontakter du os

Hvis du har spørsmål til disse vilkår eller ønsker at kontakte os af andre årsager, kan du kontakte os på adressen:

Dental Advizor / Creative Republic – Ørstedsgade 19 G – 5000 – Odense – Denmark

 

via email: venligst klik her for at anvende vores kontaktformular.

Sidt opdateret 15/01/2020